Jazzparlee met Hilde Rogge in de Lokerse Jazzklub

Wanneer: zaterdag 20 oktober 2018 (om 20u00)
Organisatie: jazzparlee
Inkom: Gratis (vrije bijdrage)

bij deze kondigen wij de eerste  “JAZZPARLEE”  aan , ja inderdaad , een nieuwe naam voor het “vertellement”! 

 “JAZZ” omdat er steeds het JAZZPARLEE-ORKEST klaarstaat om het evenement te openen en af te sluiten , “PARLEE” omdat er steeds een verteller/acteur/poëet/conferencier zijn parlee zal doen. En natuurlijk brengt de nieuwe naam ook ode aan de JAZZKLUB van Lokeren , die ons steeds met open armen ontvangt !

Al enige tijd was het voltallige bestuur zijn hoofd aan het breken over een nieuwe naam en nu , mede dank zij het immer kolkende brein van de giga-geniale HILDE ROGGE is er dus de “JAZZPARLEE” !  En laat nu toevallig diezelfde “HILDE ROGGE” ( de giga-geniale ) onze gast zijn op onze “JAZZPARLEE” , en dit op zaterdag 20 oktober !

Zij besluipt de nietsvermoedende luisteraar om hem te verwonderen , te verbijsteren , bij de keel te grijpen , te wurgen , en uiteindelijk -via sensuele mond-op-mond-beademing- weer tot leven te wekken , en dit op literair-cultureel verantwoorde wijze .

Nog even vermelden dat de inkom vanaf nu  GRATIS  is , jawel : 0€ , daar koop je zelfs geen brood meer voor ! Natuurlijk zorgen wij wel voor een collecte-bus voor vrije bijdrage voor het geval U echt met Uw geld geen blijf meer weet .

Allen welkom dus !